Dakleer demonteren

Slopen is één ding maar duurzaam slopen is een tweede. Depanel heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het verwijderen van daken en wanden. Door laag voor laag te demonteren kunnen alle vrijkomende materialen apart worden afgevoerd en vaak ook nog gerecycled worden.

vraag offerte aan

Bij het nieuwe pand van Alblas Hout in Moordrecht hebben we in verschillende fases het dakleer verwijderd. Het oude dak was nodig aan vervanging toe. Hardeman van Harten heeft Depanel ingeschakeld om het dakleer te verwijderen. Zij hebben het oude dak vervangen voor nieuwe sandwichpanelen. 

Recyclen

Om duurzaam te slopen is het van belang dat de materialen zo veel mogelijk kunnen worden gerecycled. We vervoeren de materialen rechtstreeks naar onze fabriek (InSus B.V.) centraal gelegen in Nederland. We scheiden het staal van het isolatiemateriaal. Van het isolatiemateriaal maken we nieuw isolatiemateriaal voor de woningbouw. Ook het staal wordt hergebruikt. Eventuele cfk’s in de panelen vangen we op.

vraag offerte aan

1. EPDM/PVC/Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is een uitermate geschikt middel om platte daken waterdicht te maken. Mede door de lange levensduur van +25 jaar en de kwaliteit is het op duizenden daken toegepast.

2. Isolatie

3. Beschermlaag

4. Staaldak/warmdak-profiel