Sandwichpanelen recyclen

We vervoeren de oude sandwichpanelen rechtstreeks naar onze fabriek (InSus B.V.) centraal gelegen in Nederland. Vanaf medio 2021 recyclen we hier de panelen. We scheiden het staal van het isolatiemateriaal. Van het isolatiemateriaal maken we nieuw isolatiemateriaal voor de woningbouw. Ook het staal wordt hergebruikt. Eventuele cfk’s in de panelen vangen we op.

vraag offerte aan

Voor wie werken we?

Strand
Icon

Sloopbedrijven

tekst
Als sloopbedrijf zit u misschien niet te wachten op het afvoeren en laten verwerken van vele vierkante meters sandwichpanelen. Vooral niet als u druk bent. Wij regelen het voordelig voor u.

Icon

Montagebedrijven en aannemers

Als montagebedrijf of aannemer houdt u zich graag zo weinig mogelijk bezig met sloop. Tijd is kostbaar. En waar laat u die afgedankte panelen? Onze service bespaart u tijd, kosten en ergernis. 

Icon

Bedrijven (in de industrie)

tekst
Wilt u de oude sandwichpanelen van uw hal of stal graag laten vervangen? Wij regelen alles. De demontage, de afvoer en het recyclen tegen de laagste prijs. Geen klus is voor ons te groot.

Klaar voor een duurzame toekomst 

Onze fabriek is volledig ingericht voor het recyclen van oude sandwichpanelen. Onze recyclinglijn is heel efficiënt ingericht, wat zorgt voor een energiezuinig proces. Bovendien zorgen we ervoor dat al het restmateriaal wordt hergebruikt.

  Recycling in eigen fabriek

We recyclen de oude sandwichpanelen in onze eigen fabriek in Nederland.

  Restmateriaal volledig hergebruikt 

We scheiden het staal van het isolatiemateriaal. Van de oude isolatie maken we nieuw isolatiemateriaal voor de woningbouw.

  Milieuvriendelijk ondernemen

Laat u uw oude panelen bij ons recyclen, dan geeft u daarmee invulling aan milieubewust ondernemen.