Sandwichpanelen afvoeren

Als de oude sandwichpanelen van het dak zijn gehaald, wilt u daar natuurlijk snel vanaf. Daar zorgen we voor. Zelfs 5.000, 10.000 of méér vierkante meters aan panelen zijn voor ons geen enkel probleem. Waarom u ons hiervoor zou inschakelen? Omdat wij dit transport maximaal efficiënt voor u uitvoeren. We doen dit namelijk al jaren. Altijd naar de voordeligste afvalverwerker.

vraag offerte aan

Voor wie werken we?

Strand
Icon

Sloopbedrijven

tekst
Als sloopbedrijf zit u misschien niet te wachten op het afvoeren en laten verwerken van vele vierkante meters sandwichpanelen. Vooral niet als u druk bent. Wij regelen het voordelig voor u.

Icon

Montagebedrijven en aannemers

Als montagebedrijf of aannemer houdt u zich graag zo weinig mogelijk bezig met sloop. Tijd is kostbaar. En waar laat u die afgedankte panelen? Onze service bespaart u tijd, kosten en ergernis. 

Icon

Bedrijven (in de industrie)

tekst
Wilt u de oude sandwichpanelen van uw hal of stal graag laten vervangen? Wij regelen alles. De demontage, de afvoer en het recyclen tegen de laagste prijs. Geen klus is voor ons te groot.

Kampioen efficiënt werken

depanel is specialist in het afvoeren van grote hoeveelheden oude sandwichpanelen naar een afvalverwerker. Dat lijkt een eenvoudige klus, maar het komt aan op een goede voorbereiding en planning. Dit voorkomt inefficiency en daarmee onnodig hoge kosten. Ook is depanel kampioen in efficiënt werken als het aankomt op transport. Want daarin valt veel te winnen, is onze ervaring.

  Volgens planning

Afspraak is afspraak bij depanel. We hanteren een strakke planning, zodat de oude panelen direct worden afgevoerd en dus niet in de weg liggen.

  Voordelig

Hoe efficiënter het transport, hoe voordeliger. Dat vraagt om een goede voorbereiding en coördinatie. Er gaat geen kostbare tijd verloren.

  Flexibel

Soms loopt het nét even anders. Bijvoorbeeld dat het demonteren toch iets langer duurt. Dan passen we onze vervoersplanning daarop aan.

Transport met eigen materieel

Na demontage, zorgen we voor een snel en efficiënt transport van uw sandwichpanelen. Dit doen we met eigen transportmaterieel. Uw panelen staan dus nooit onnodig in de weg.