Sandwichpanelen demonteren

Zijn de sandwichpanelen dringend aan vervanging toe, maar ziet u op tegen de rompslomp? Dat begrijpen we. Want het is een hele klus, vooral als het heel veel panelen zijn. Wij hebben de mensen, het materieel en de kennis voor het demonteren van grote aantallen sandwichpanelen.

vraag offerte aan

Voor wie werken we?

Strand
Icon

Sloopbedrijven

tekst
Als sloopbedrijf zit u misschien niet te wachten op het afvoeren en laten verwerken van vele vierkante meters sandwichpanelen. Vooral niet als u druk bent. Wij regelen het voordelig voor u.

Icon

Montagebedrijven en aannemers

Als montagebedrijf of aannemer houdt u zich graag zo weinig mogelijk bezig met sloop. Tijd is kostbaar. En waar laat u die afgedankte panelen? Onze service bespaart u tijd, kosten en ergernis. 

Icon

Bedrijven (in de industrie)

tekst
Wilt u de oude sandwichpanelen van uw hal of stal graag laten vervangen? Wij regelen alles. De demontage, de afvoer en het recyclen tegen de laagste prijs. Geen klus is voor ons te groot.

Kennis, handigheid en precisie 

Sandwichpanelen demonteren vraagt om kennis, handigheid en precisie. Bij depanel profiteert u van onze jarenlange ervaring met het werken op daken. In de loop der jaren hebben we ons werkproces continu verbeterd en efficiënter gemaakt. Want snelheid betekent kostenbesparing. Daarom besteden we veel aandacht aan een goede voorbereiding en coördinatie. Onze machinisten en onze mensen op het dak zijn goed op elkaar ingespeeld.

  Veilig

Onze medewerkers zijn gewend om te werken op hoogte. Ze werken met veilige en ergonomische hulpmiddelen, conform de wettelijke eisen.

  Efficiënt

U kunt rekenen op een efficiënte aanpak. Zodat u geen kostbare tijd verliest en door kunt. Samen bepalen we de beste planning. 

  Voordelig

We houden de kosten zo laag mogelijk. Ons hele werkproces is hierop gericht.

Demontage met het beste materieel

Voor het demonteren uw sandwichpanelen hebben we eigen materieel: hoogwerker, verreikers en transportmiddelen. We doen ook aan productontwikkeling, zodat we nog efficiënter kunnen werken. Ook de valbeveiliging hebben we in eigen beheer.