Ook voor uw project is depanel geschikt.

Neem contact op

Meneer Meneer

Partners

Bij het nieuwe pand van Alblas Hout in Moordrecht hebben we in verschillende fases het dakleer verwijderd. Het oude dak was nodig aan vervanging toe. Hardeman van Harten heeft Depanel ingeschakeld om het dakleer te verwijderen. Zij hebben het oude dak vervangen voor nieuwe sandwichpanelen. 

Het beste materieel voor de klus

U kunt erop vertrouwen dat we maximaal veilig en efficiënt werken. We passen ons materieel zelfs aan op de manier waarop wij graag werken. Dat geldt voor onze hoogwerkers en verreikers. Waar nodig passen we het materieel aan op onze werkwijze. Daardoor werken we nóg efficiënter.

Vraag een offerte aan

Een betaalbare en duurzame keuze

Sandwichpanelen hebben niet het eeuwige leven. Zijn uw oude panelen dringend toe aan vervanging? Depanel is de specialist in het demonteren, afvoeren en recyclen van grote aantallen sandwichpanelen van stallen, hallen en loodsen.

Vraag een offerte aan

Ontstaan van depanel

depanel is de nieuwe activiteit van AVM, al jarenlang de specialist in asbestverwijdering. We hebben veel kennis en ervaring in het werken op daken én we hebben het materieel. U profiteert hiervan als u uw sandwichpanelen door ons laat demonteren, transporteren en recyclen.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. U kunt vertrouwen op een goed overleg. Zodat uw eigen (bouw)proces verder kan.

Van A-Z

We regelen het hele proces van demontage en transport tot recyling. U heeft nergens omkijken naar.

Deskundig

We hebben de kennis en het materieel om panelen netjes te verwijderen en volledig te recyclen.

Flexibel

Elke klus is anders. Dat vraagt om flexibiliteit. We denken mee en voegen ons naar de situatie.